2670 Greve

Nyheder

Grundejerforeningen er nu også på Facebook.

Grundejerforeningen er oprettet som en lukket gruppe med navnet “Grundejerforeningen Kildegården” og har pt. 35 medlemmer.

 

Bestyrelsens dagsorden lægges fremover ind på hjemmesiden under nyheder.

Medlemmer der har nogle bemærkninger til dagsordenens indhold, kan kontakte bestyrelsen.

Næste bestyrelsesmøde er 22. august 2018. Dagsorden er tilgængelig ca. 8 dage før.

Dagsorden til bestyrelsesmøde 22. august 2018

 

Nye kantsten på Gadesvinget og asfalt på Damager Vænge

Mandag morgen kunne morgenfriske medlemmer i Kildegården opleve en lille delegation på rundtur. Maria Kristensen fra Vej og Landskab i Greve Kommune aflagde foreningen et besøg, for at se, hvordan kantstene og asfalt har det. Udskiftningen af kantstene på Gadesvinget starter i næste måned og vi får granitkantstene. Især asfalten på Damager Vænge holdes under observation.

De store hulle i stamvejen Damager Vænge og hullerne ved Blågårdsvej er nu behørigt indrapporteret (og da bestyrelsen vågnede næste morgen var hullerne i asfalten forsvundet).

Under turen blev det klargjort, at det er os beboere, der har pligt til at pleje rabatterne. Det gør vi også, og det ser stort set rigtig flot ud.

Så snakkede vi om vejspejle. Et medlem ville eventuelt gerne have et spejl til at kigge om hjørner på Gadesvinget. I givet fald skal kommunen søges om tilladelse. Spejle er langt fra altid en god ide, og de kan give en uheldig falsk sikkerhed.

 

Der er set rotter i området

Hvis du ser rotter skal du kontakte Greve Kommune på https://www.greve.dk/borger/bolig-og-flytning/boligen/rotter/

Her kan du se hvordan du skal forholde dig og hvad du selv kan gøre for at undgå rotter.